5 идеи за уникален детски рожден ден

Дори обикновените събирания се превръщат в запомнящо се събитие с добра идея и време за подготовка. Остава само да се зачеркнат елементи от списъка със задачи. Ако се чудите как да организирате детско парти, особено уникален детски рожден ден, започнете с предварително търсене идеи за тържеството. Може да го организирате и тук –  https://ruskovets.com/. След като имате подробен план стъпка по стъпка, не е нужно да правите всичко в последния момент.

Една от задачите е да се занимаете с украсата. Това е от решаващо значение за детско парти: колкото по-привлекателни са поканите, плакатите, украсата, салфетките, балоните и т.н. толкова по-интересни ще бъдат децата и толкова повече те ще бъдат включени в играта.Ето ви 5 идеи, които може да се окажат полезни при организирането детски рожден ден в планината или у дома:

  1. Изберете тема

Необходимо е вдъхновение, за да измислите готина детска тема за празника. Може да е добре познато литературно произведение – „Алиса в страната на чудесата“, „Островът на съкровищата“; филм – „Междузвездни войни“; нов формат – път с препятствия, въже с въже, социални събития, последният герой, костюмирана вечер, кулинарен майсторски клас.

Въз основа на хобитата на детето, ако това е детски рожден ден, обсъдете го с родителите, така че те да гласуват за опцията, която ще се хареса на всички.

  1. Изберете място

Темата диктува мястото на детското парти. Ако това е специфичен формат, резервирайте предварително: за кулинарен майсторски клас – студио, за игри с препятствия – специална спортна площадка, предназначена за това, за пикник – безопасно място извън града.  Ако няма връзка с мястото, това могат да бъдат домашни събирания, любимо кафене или арт пространство.

  1. Обявете дрескода

Изобщо не е необходимо гостите като един да измислят тематични празнични тоалети – това често е скъпо събитие. Помолете ги да добавят един прост детайл към тоалета си. За пиратско парти е достатъчна жилетка, пуловер, подобен на жилетка или бандана. Ако на партито се очакват супергерои, всеки може да закачи значка или да избере маска с любимия си герой.

  1. Печат на покани и покупки

В поканата не забравяйте за датата, часа и адреса. Купете тематични съдове за еднократна употреба. Детското парти е хаос и безпорядък: малките са заети да играят през цялото време. Пластмасовите съдове ще се впишат в атмосферата на празника, а също така помагат да се избегнат неприятности – никой няма да се нарани или изплаши, ако изпусне чиния. И също – спестява време за почистване след приключване на рождения ден на децата.

  1. Създайте списък с желания и обмислете програмата

Всеки обича да получава изненади. Списъкът с желания ще спести време за всички, които избират подаръка. Детският рожден ден отнема около 2-3 часа. Посочете приблизителния график на развлекателната програма, която сте планирали. Това ще ви помогне да се ориентирате в процеса на детското парти и гостите.

  1. Обмислете програмата на събитието

Детският рожден ден отнема около 2-3 часа. Посочете приблизителния график на развлекателната програма, която сте планирали. Това ще ви помогне да се ориентирате в процеса на детското парти и гостите.

  1. Измислете уникален хаштаг

Потърсете в Instagram хаштаг, който все още не е заловен, и го публикувайте на видно място. Помолете гостите си да маркират всички публикации и истории с този хаштаг – комбинирайте всички снимки на едно място и можете бързо да намерите тази, която искате.

  1. Начертайте пощенски картички

Домашните пощенски картички поддържат духа на творчеството и са полезни, ако трябва да поздравите някого за детските празници. Шаблоните на Canva ви позволяват да проектирате от нулата. Използвайте ръкописни шрифтове – сякаш сами сте написали желание на ръка.

  1. Напишете списък с 10-12 игри

Как да организираме детско парти, така че всички да са доволни? Детският рожден ден няма да бъде пълен без игри. Не е нужно да се фокусирате върху темата на партито – просто направете списък с 10-12 игри, всяка от които можете да замените, ако децата не харесват нещо.

Избрано