4 полезни бебешки аксесоара за ежедневието на всяка майка

564
Детски стоки

Да си майка е трудна и отговорна задача. А това, че не ходиш на работа, не означава, че ти стига времето за всички онези ежедневни задължения от бита. Когато гледаш бебе, нещата се усложняват. Особено през първите месеци е много трудно да успееш да привикнеш към новия режим, към това, че все няма да имаш време, ще бъдеш с едни и същи дрехи, често ще ти се спи и ще си доста объркана кой ден от седмицата е.

Въпреки това, има няколко полезни вещи, които ще помогнат за по-лесните ежедневни грижи около бебето. Кои са те?

Бебешко столче за кола

Несъмнено този, който е измислил бебешкото столче за кола, се нуждае от Нобелова награда. Защото с него работата на мама се улеснява. Бебчо е запечатан, не мърда, може да идете с него на пазар, до родителите си, на разходка в парка и където искате. А докато шофирате, няма да се притеснявате, че нещо ще се мъдра, или ще се нарани. Практично, лесно и удобно, нали скъпи майки!

Електрическа люлка

Електрическата бебешка люлка е едно от най-удобните и практични неща, които може да използвате в ежедневието си.  С разнообразните си режими и функции и това, че наподобява различни движения, тя ще се превърне в любимата ви помощница в ежедневието. Нещо повече, с нея ще си спестите време, защото докато бебчо стои в нея и си играе с играчките, или се приспива, вие може да простирате, да готвите, да подреждате, или просто да си почивате. Електрическата бебешка люлка е едно от най-предпочитаните и безопасни аксесоари, които някога са съществували.

Поръчайте тази прекрасна електрическа люлка онлайн детски магазин Комсед.

Дигитална бебешка вана с везна и термометър

Дигиталната бебешка вана с везна и термометър е удобство, от което не трябва да се лишавате. Те прецизно отчита тежестта на водата, на бебчо (дори когато няма вода вътре), както и температурата. Има удобна ергономична облегалка, режим за запаметяване на данните и не се хлъзга, позволявайки на бебето да си играе спокойно по време на ежедневните процедури.

Бебешка кошара

Бебешката кошара е най-универсалното и любимо нещо за всяка майка. Вътре може да оставите детето да си играе, можете да я носите почти навсякъде, лесна е за почистване, не заема много място и създава усещане за сигурност (поне донякъде). Съветваме ви да не се отказвате от кошарата, защото тя ще ви помогне в ежедневните грижи с бебчо.

Да си майка не е лесна задача, но за щастие в съвременния свят имаме предимства и технологии, с които става все по-лесно отглеждането на дете!