10-те най-добри уреда за приготвяне на бебешки храни

Всички бебета идват с много отговорности. От трудното им приспиване, смяната на памперсите и успокояването им, когато плачат, всички сме убедени, че никога не ви остава много време да направите нещо друго извън грижата за тях.

Макар че повечето отговорности може да отнемат време, дейности като приготвянето на вкусна и полезна за вашето малко дете не трябва да бъдат прекалено трудни или да отнемат твърде много време. Съвременните удобства като уредите за приготвяне на бебешки храни се появяват точно с цел да ви спестят много време, за да имате възможност да отделите повече внимание за всичко останало свързано с детето.

Евтини уреди за приготвяне на бебешка храна

Как да изберете най-добрия уред за приготвяне на бебешка храна?

Знаем, че това начинание да бъде обезсърчително и множеството модели на пазара не улесняват избора. Днес ще разгледаме някои от характеристиките и факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате уред за приготвяне на бебешка храна и ще прегледаме 10-те най-добри уреда за тази цел, които трябва да обмислите, за да сте сигурни, че ще осигурите най-доброто изхранване на бебето си.

Най-добрите уреди за приготвяне на храна за бебета:

1. BEABA Babycook Plus
2. Philips AVENT SCF870 / 22 Бебешка храна за пара и смесител
3. Уред за готвене AGU Octopy 5 in 1

Характеристики, които трябва да се вземат предвид при добрите уреди за приготвяне на бебешки храни

Безопасност

Безопасността на вашето бебе винаги трябва да бъде ваш приоритет и трябва да проверите дали конструкцията на уреда за приготвяне на храни няма да навреди на детето ви по никакъв начин. Има някои пластмаси, съдържащи BPA, олово и/или фталати, които са опасни за здравето на вашето семейство и затова трябва да ги избягвате. Освен това, уверете се, че конструкцията е устойчива на разрушаване, за да гарантирате, че в храната на бебето няма да попадне парченце от части от уреда за приготвяне на храна.

Преносимост и съхранение

Изберете уред за приготвяне на храна, който има малък обем, за да ви е лесно да го съхранявате, както и да го премествате от едно място на друго.

Лесна употреба

Колко време ви отнема да го сглобите? 

Лесен ли е за употреба?

Това са някои от въпросите, които трябва да си зададете, преди да изберете уреда за приготвяне на храна за вашето малко дете. Ръцете ви вече са заети в по-голямата част от времето и не искате да добавяте повече работа в живота си.

Ефективност

Колко бърз е уредът за приготвяне на бебешка храна? 

Изберете уред за приготвяне на храна, който е ефективен и за кратко време върши определената работа. Звеното трябва да може да приготвя редица храни перфектно.

Надеждност

Никой не иска да купува нов уред от същия тип за кратък период и след малко употреба. Изберете уред, който има здрава конструкция, която може да издържи години използване.

Препоръчително е също да проверите гаранцията, за да сте спокойни и да използвате уреда, без да се притеснявате дали нещо няма да се обърка.

Почистване

Видно е, че в момента ръцете ви са доста заети и нямате много време да изпълнявате задължения като почистване и миене. Изберете уред за приготвяне на бебешка храна, който бързо се почиства.

Устройство, което може да се мие в съдомиялна машина би било перфектно. Също така трябва да помислите за уред с подвижен нож за лесно почистване.

Включени аксесоари

Какви са допълнителните приставки, с които се предлага устройството?

Някои пакети ще включват контейнери за съхранение, тави, наред с други аксесоари. Помислете за уред за приготвяне на храна, който се предлага с основните неща, от които се нуждаете, които биха направили допълнителни разходи, ако ги вземете отделно.

Топ 10 уреди за приготвяне на бебешки храни през 2020 г.

1.BEABA Babycook Plus

 Уред за готвене Beaba Babycook Plus, Neon Защо ни харесва: Beaba Babycook Plus може да се използва за приготвяне на храна за вашето бебе на всеки етап. Можете да го използвате за приготвяне на плодове, зеленчуци, месо или риба. Той се предлага със система за задушаване, която гарантира, че храната на вашето бебе не губи хранителните си вещества. Двете големи купички ви позволяват да парите две храни едновременно, като по този начин са идеални за близнаци. Той е с малки размери и разполага с подвижен кабел за удобство.

Нашето мнение: 

Удобство

Трудно ли сте да оправите храненето на близнаците? Уредът за приготвяне на храна Beaba Babycook Plus ще бъде чудесно допълнение към вашата кухня. Предлага се с два съда, които ви позволяват да приготвяте различни храни едновременно. Двете купи са големи, за да ви позволят да го използвате за цялото си семейство. Всяка от купите има дръжка, която ви улеснява да я поставите и извадите от машината. Ще ви хареса, че е без съдържание на олово, фталат и BPA, за да можете да го използвате с увереност, без да се притеснявате, че ще навреди на детето ви.

Производителност

Beaba Babycook Plus ви позволява да приготвите редица ястия от плодове, зеленчуци, месо или риба за вашето малко. Ще ви хареса, че ви предлага функциите на блендер, паровар, размразяване и повторно загряване в едно. Патентованата система за парно отопление гарантира, че хранителните вещества не се губят от храната. Можете да го използвате за фиксиране на пюрета или твърди храни, идеални за цялото ви семейство. Тя ви позволява да приготвите до 9 чаши храна само за 15 минути.

Допълнителни характеристики

Уредът за приготвяне на храна от Beaba е с малки размери, така че няма да се налага да се притеснявате, заемайки много място на кухненския плот. Размерът му също го прави подходящ за всякакъв размер на кухнята и подобрява преносимостта му. Той разполага с подвижен кабел, за да улесни съхранението ви, както и да го преместите от място на място. Предлага се в 5 цвята, които ще ви улеснят да изберете най-добрия уред за приготвяне на храна, който да добавите към вашата кухня. Пакетът включва книжка с рецепти, капак за смесване и шпатула.

Оценка

Ако търсите надежден уред за приготвяне на храна за близнаци и цялото ви семейство, това ще бъде най-добрият ви залог. Предлага се с две големи купички, които ви позволяват да приготвяте две храни едновременно. Той е с малки размери, като по този начин е идеален за всяка кухня и готви бързо, което го прави отличен избор за заети хора.

Предимства

 • Позволява ви да готвите две храни едновременно
 • Бързо време за готвене
 • Предлага функции за смесване, пара, подгряване и размразяване
 • Не заема много място
 • Автоматично изключване

Недостатъци

 • Някои части може да са трудни за почистване

2.Philips AVENT SCF870 / 22 Бебешка храна за пара и смесител

 Уред за готвене Philips-AVENT SCF870/22 Защо ни харесва: Уредът за приготвяне на храни Philips AVENT ви предлага както параход, така и пасатор идеален за всеки етап при отбиване. Преминаването от ползванена пара в блендер е бързо и удобно. Компактният му дизайн ви позволява лесно да го съхранявате. Той се предлага с няколко части, което означава почистване и сглобяване без стрес.

Оценка на редактора: 

Удобство

Philips AVENT, уред за приготвяне на бебешки храни, се отличава с компактен дизайн, който ще се побере на всеки кухненски плот. Размерът му също така улеснява съхранението на уреда и пълненето на вода. Ще ви хареса, че се предлага с няколко части, които изискват да измиете, следователно е лесно да се почисти. Няма да се притеснявате да го настроите, тъй като сглобяването е лесно. Конструкцията му е без BPA, поради което е безобидна за вашето бебе.

Производителност

Уредът за приготвяне на храни AVENT от Philips ви позволява бързо да приготвяте храната на вашето бебе чрез парене или смесване. За разлика от повечето уреди за приготвяне на храни за бебета, превключването между двете функции е бързо, тъй като всичко, което трябва да направите, е да обърнете буркана, без да прехвърляте никаква храна. Той е доста бърз и свършва работата за нула време.

220V блокът е мощен и ви позволява да приготвяте различни храни, което го прави идеален за всеки етап на отбиване за бебета на възраст между 6 месеца и 12 месеца. Пароходът поддържа хранителните вещества в храната, докато пасаторът ви предлага фина текстура, която няма да задуши бебето ви.

Допълнителни функции

Той се предлага със шпатула, мерителна чаша и рецепта, която ще ви помогне перфектно да приготвите храната на вашето малко. Уредът предлага 2-годишна гаранция.

Оценка

Ако търсите уред за приготвяне на бебешка храна за вашето бебе от 6 до 12 месеца, с функции за смесване и пара, това може да е най-добрият ви залог. Пароходът поддържа хранителни хранителни вещества, докато блендерът прави най-гладкото хранене за вашето бебе. Компактният му дизайн го прави чудесен за повечето кухни. Поради това той е доста бърз, затова е отличен за заети родители и семейства.

Предимства

 • Лесен за използване и почистване
 • Предлага блендер и пара
 • Не заема много контра пространство
 • Лесен за сглобяване

Недостатъци

 • Някои потребители го намират за шумен

3. Уред за готвене AGU Octopy 5 in 1

 Уред за готвене AGU Octopy 5 in 1 Защо ни харесва: Уредът за приготвяне на детска храна AGU Octopy 5 в 1 улеснява живота ви, като ви позволява да смесвате, парите, претопляте или размразявате храната на вашето бебе. Тя ви позволява да настроите времето за готвене въз основа на вида храна, която приготвяте за перфектно приготвени ястия. Той се предлага с един бутон, който е лесен за работа, почиства се с лекота и е също така издръжлив.

Оценка на редактора: 

Удобство

Този уред за приготвяне на бебешка храна от AGUе лесен за работа с една ръка, което го прави удобен за заети родители. Той разполага с един бутон, който го прави лесен за използване. Уредът за приготвяне на храна приготвя храната на вашето дете за по-малко от 25 минути, за да ви даде повече време за други задължения. Компонентите му са без съдържание на олово, фталат и BPA, така че можете да сте сигурни, че няма да навреди на вашето малко. Ще ви хареса, че частите му са безопасни за миене на съдове, за да направите почистването удобно и бързо.

Производителност

Всички ние обичаме да извлечем максимума от покупката си, а този уред за приготвяне на детска храна гарантира, че ще получите най-доброто от нея. Можете да го използвате за пара или смесване на храната на вашето малко.

Освен това има функции за повторно загряване и размразяване, които ви позволяват да затопляте храната на вашето бебе, когато искате да го нахраните. Можете да зададете предпочитаното време за готвене на разнообразни храни от месо до риба до зеленчуци и други. Уникалната функция за пара ви насочва за това колко дълго трябва да приготвите яденето си до съвършенство, като минимизирате шанса за грешка.

Допълнителни характеристики

Изработена е от висококачествени материали, така че да сте сигурни в дългите години на обслужване. Пакетът му включва шпатула, кош за готвене, капак за смесване и чаши за измерване. Голямата купа за готвене ви позволява да готвите излишна храна, която ще издържи по-дълго. Купата има капачка, за да гарантира запазването на хранителните вещества и също така да предотврати разливането.

Оценка

AGU Octopy 5 в 1 е перфектен избор, ако търсите надежден уред за приготвяне на бебешки храни, който предлага множество функции. Улеснява ви смесването, претоплянето, размразяването или паренето на храната на вашето бебе. Лесна е за настройка, работа и почистване, поради което е идеална за вас, ако сте зает родител.

Предимства

 • Лесен за използване
 • траен
 • Почиства с лекота
 • Предлага множество функции

Недостатъци

 • Не е сподходящ, ако имате близнаци

4. Уред за готвене Alecto Baby Food Procesor 5 in 1

 Уред за готвене Alecto Baby Food Procesor 5 in 1 Защо ни харесва: Alecto Baby Food Procesor 5 in 1е компактен блок, който ще се побере в повечето кухни, но достатъчно универсален, за да ви позволи да готвите, смесвате, загрявате и размразявате храната на вашето малко дете. Включеният таймер ви позволява да знаете кога храната е готова. Неговият резервоар за вода е лесен за пълнене и почистване за ваше удобство.

Нашето мнение: 

Удобство

Всички ние харесваме малките уреди, които могат да се поберат във всяко пространство на кухненския плот. Добавете гъвкавост към това и имате всичко необходимо от този хранителен комбайн. Тогава хранителният процесор Alecto Baby Food ви позволява лесно да смесвате, готвите, загрявате или размразявате яденето на вашето дете.

Той разполага с таймер, който ви предупреждава кога храната е готова и ви позволява да продължите с други домакински работи по време на готвене. Частите му са безопасни за миене в съдомиялна, така че няма да се налага да се притеснявате за почистването му. Можете уверено да използвате машината, за да приготвите храната на вашето бебе благодарение на конструкцията без BPA.

Производителност

Въпреки че е малка единица, уред за приготвяне на храна от Alecto Baby Food гарантира, че ще имате лесно време, когато приготвяте храна за вашето бебе. Функциите за размразяване и загряване ви позволяват да съхранявате храна в хладилника и да я затопляте, когато трябва да нахраните бебето си. Пароходът предпазва храната ви от загуба на хранителни вещества, а смесителят гарантира, че храната ви е достатъчно мека за вашето бебе.

Допълнителни характеристики

Водохранилището му е лесно достъпно, което означава, че можете бързо да го почистите, за да избегнете натрупване на бактерии и ръжда или да го напълните без да забърквате кухненския си плот. Той се предлага с допълнителна измервателна чаша, която ви насочва към измерването на различни храни. Включената шпатула ви позволява да наливате гореща храна в блендера, без да бъдете изгорени.

Оценка

Ако търсите лесен за използване и универсален хранителен процесор, който няма да заема много място на кухненския ви плот, помислете за този уред за приготвяне на бебешки храни от Alecto Baby Food. Размерът му не само подхожда на повечето кухни, но също така ви позволява да го вземете със себе си при семейни пътувания. Той е универсален и можете да го използвате, за да направите масив от храни за вашето малко.

Предимства

 • Лесно се почиства
 • Лесен за сглобяване
 • Предлага множество функции
 • компактен

Недостатъци

 • Не е подходящ за приготвяне на големи партиди храна

5.Уред за приготвяне на бебешка храна Homia

Защо ни харесва: Уредът за приготвяне на бебешка храна Homia е процесор 7 в 1, който ви дава всичко, което ще ви е необходимо при приготвяне на храна за вашето малко. Той предлага функции за пара, котлет, смесване, повторно загряване, размразяване, дезинфекция и почистване, за да улесни живота ви. Той има лесни за използване контролни панели за всички функции. Това е безопасно в съдомиялна машина, следователно лесно се почиства.

Нашето мнение: 

Удобство

Процесорът за бебешка храна homia има контролен панел, който улеснява работата с него. Той се предлага с чаша за съдомиялна машина, а острието му е разглобяемо за бързо почистване. Освен това има функции за автоматично почистване и дезинфекция. Отнема само около 15 минути, за да приготвите храната на вашето бебе, за да можете бързо да готвите и да прекарате останалото време с малкото си. Одобрен е от FDA, без BPA, както и без олово и фталат, за да ви даде увереността да го използвате за приготвяне на храна на вашето дете.

Производителност

Когато става въпрос за извличане на най-доброто от вашия уред за приготвяне на бебешка храна, homia не оставя нищо на случайността с този хранителен процесор. Той предлага до 7 функции, които ще ви гарантират да прекарате чудесно с всяка приготвяне на храна. Парата осигурява, че храната на вашето бебе не губи хранителните си вещества, докато опциите за повторно загряване и размразяване улесняват затоплянето на храната на вашето бебе. Можете да използвате функцията за дезинфекция, за да стерилизирате бутилките и бибероните на вашето бебе. Той автоматично се изключва, когато нивото на водата в резервоара спадне.

Допълнителни функции

Предлага се с 3-годишна гаранция, която ви позволява да използвате процесора, без да се притеснявате дали нещо няма да се обърка. Хранителният процесор е стилен и се съчетава с всеки кухненски декор с лекота. Резервоарът му за вода е широк за бързо изливане на вода, както и почистване, за да се избегне натрупването на мухъл.

Оценка

Този хранителен преработвател може да изпълни почти всичко, от което се нуждаете от уред за приготвяне на бебешка храна, което го прави чудесен вариант, ако търсите удобство. Тя ви позволява да изберете колко еластична или гладка искате вашата храна, следователно перфектна за деца в различни етапи на развитие. Размерът му го прави чудесен за индивиди с ограничено пространство за контра.

Предимства

 • Лесен за сглобяване
 • Има функции за автоматично почистване и дезинфекция
 • Изпълнява множество задачи
 • Заема минимално място на кухненския плот

Недостатъци

 • Има ограничен капацитет

6.MLITER Всичко в един уред за приготвяне на бебешка храна

Защо ни харесва: Уредът за приготвяне на детска храна MLITER ви предоставя всичко, което бихте искали от функциите за парене, стерилизатор, пасатор, размразяване и повторно загряване. LCD панелът улеснява работата. Почиства се лесно и заема малко място на кухненския плот. Ние обичаме, че ви предупреждава, когато храната на вашето малко е готова.

Оценка на редактора: 

Удобство

MLITER е изработен от материали, несъдържащи BPA, олово и фталати и също е одобрен от FDA, така че можете да го използвате уверено, без да се притеснявате за безопасността на вашето бебе. Хранителният процесор разполага с функция против изсушаване, която автоматично се изключва, когато резервоарът за вода е празен.

Уредът за приготвяне на храна се предлага с лесен за четене дисплей, който прави работата лесно. Освен това има аудио сигнали, които ви уведомяват, когато храната е готова. Ще обичате да го почиствате благодарение на подвижния нож и частите, безопасни за съдомиялна машина. Не заема много място на кухненския плот и освен това е лесно да се съхранява.

Производителност

Многоцелевият уред за приготвяне на храна от MLITER предлага функции, които ще направят щастлива всяка майка или татко. Вие не само стигате до пара, смесвате, размразявате или претопляте храната на вашето бебе, но можете също така да стерилизирате бутилките и бибероните на бебето си. Както функциите за пара и смесване ви дават пълен контрол върху това, което приготвяте. Функциите за смесване и нарязване предлагат 2 скорости, за да ви позволи да изберете текстурата, която предпочитате за храната на вашето бебе.

Допълнителни характеристики

Водохранилището за уреда за приготвяне на бебешки храни MLITER е изработено от неръждаема стомана, следователно устойчиво на ръжда. Предлага се с три кошнички на пара за различни количества храна. Можете да използвате кошниците за пара на три различни храни едновременно.

Оценка

Уредът за приготвяне на бебешка храна MLITER прави отличен избор, ако търсите дигитален уред за приготвяне на храна за вашето 6-месечно бебе. Той предлага множество функции, които ви позволяват да приготвяте различни видове ястия от зеленчуци до месо за по-малко от 20 минути, поради което е идеален за заети хора.

Предимства

 • Лесен за използване
 • Предлага множество функции
 • Лесен за почистване
 • Предупреждава ви, когато храната е готова

Недостатъци

 • Донякъде трудно да се разбере в началото, но идва с ръководство за употреба, което да ви насочи

7.Мини уред за приготвяне на бебешки храни QOOC 4 в 1

Защо ни харесва: QOOC 4-в-1 ви позволява да смесвате, парите, размразявате или претопляте храната на вашето малко само за 15 минути. Управлява се лесно и се предлага с тих мотор. Той е безопасен за вашето дете и се предлага в компактен размер за лесно съхранение. Всичките му части са съдомиялни безопасни за бързо почистване.

Нашето мнение: 

Удобство

Уредът за приготвяне на бебешка храна се предлага с безшумен двигател, който няма да смущава вашето бебе. Лесно е да се работи с една ръка, перфектно за вече зает родител. Ще ви хареса компактният му размер, който не заема много място на кухненския плот и улеснява съхранението. Когато става въпрос за почистване, можете да използвате миялната машина за всички части на машината. Острието му изскача от контейнера, за да ви улесни почистването.

Конструкцията му е направена с вашето малко внимание. Първо, материалът е без олово, BPA и фталат, така че можете да сте сигурни, че използвате безопасен продукт за вашето дете. Освен това е устойчив на разрушаване, за да добави доверието ви и да гарантира години на служба.

Производителност

Уредът за приготвяне на бебешка храна 4 в 1 от мини улеснява живота на никого. Той се предлага с функция за задушаване, която гарантира, че храната на вашето бебе не губи хранителните си вещества. Освен това има функции на блендер, повторно загряване и размразяване, които приготвят храната за около 15 минути. Уникалният му блат ви позволява бързо и лесно да накълцате или пюрирате повечето храни от ядки до зеленчуци до плодове. Също така ви позволява да контролирате дебелината на пюрето според вашите предпочитания.

Допълнителни функции

Той се предлага в елегантна форма, която ще изглежда страхотно във вашата кухня. Той идва с книжка с рецепти, която ще ви помогне да приготвите вкусна бебешка храна.

Оценка

Ако търсите уред за приготвяне на бебешка храна за вашата малка кухня или да правите малки партиди храна, помислете за тази опция от мини. Компактният му размер ви позволява да го поставите навсякъде в кухнята, прави съхранението лесно и поддържа кухненския плот чист. Освен това има елегантен дизайн, който ще харесате.

Предимства

 • Изпълнява множество функции
 • Отличава се с трайна и безопасна за бебето конструкция
 • Има тиха операция
 • Лесно се почиства и съхранява
 • Лесна за работа

Недостатъци

 • Искаме да има по-голям капацитет за по-големи партиди храна

8.Комплект за хранене Infantino Squeeze Station

Защо ни харесва: Лесната за използване изцеждаща станция от Infantino ви позволява да правите детска храна, пюрета и смутита в комфорта на вашия дом. Той има мек гумен крак, който осигурява стабилно сцепление, без да се подхлъзва по кухненския плот. Безопасно е в съдомиялната машина, за да ви осигури лесно почистване. Предлага се с десет торбички и всяка от тях ви позволява да съхранявате храната на вашето бебе в хладилника за бъдеща употреба.

Нашето мнение: 

Удобство

Устройството за притискане има нехлъзгаща се основа, за да се осигури лесно време при използването му. Можете да го почистите с помощта на съдомиялна машина, което означава лесен за вас период. Заема малко пространство на кухненския плот, идеално за повечето кухни, дори и тези с ограничени пространства. Размерът му също улеснява съхранението ви.

Едно нещо, което кара хората да обичат тази станция, са торбичките. Торбичките ви позволяват да приготвяте излишна храна и да съхранявате в хладилника за бъдещи дни. Освен това ви улеснява да носите бебешка храна, докато сте в движение, за да гарантирате, че детето ви има питателна храна по всяко време. Можете също да използвате торбичките, за да опаковате закуски или обяд за вашето малко дете, когато ходите на училище.

Изпълнение

Станцията за изцеждане Infantino се доставя с параход и капак, който гарантира, че храната на вашето бебе не губи хранителните си вещества. Освен това разполага с ръчна машина, която можете да използвате, за да смачкате храната на малкия си ръчно.

Допълнителни функции

Пакетът се предлага с пресоваща станция, десет притискащи торбички, приставки с две лъжици, за да ви позволи да се храните в движение, сред другите приставки. Въпреки че десетте торбички за притискане са за еднократна употреба, можете да закупите повече отделно, а моделът се предлага с такава, която може да се използва многократно. Торбичките са без BPA.

Оценка

Ако искате да пюрирате храната на бебето си вълнуващо, това прави чудесен избор. Те се предлагат с торбички за съхранение и носене на хранене на вашето малко, което го прави отлично за хранене на вашето бебе в движение. Лъжицата му улеснява храненето на бебето ви в движение.

Предимства

 • Лесно се почиства
 • Заема минимално пространство за съхранение и брояч
 • Лесен за използване
 • Позволява ви да приемате храна в движение

Недостатъци

 • Включените торбички не могат да се използват многократно

9.Система за грижа за бебета Magic Bullet Baby Bullet

Защо ни харесва: Системата за грижа за бебето от Magic Bullet ви позволява да приготвите храна за вашето бебе, която ще стигне за цяла седмица само за 5 минути. Може да се слага в съдомиялна машина, затова бързо се мие и се предлага с чаши за съхранение, които ви помагат да следите свежестта на храната. Комплектът от 20 части също се доставя с поднос, който ви позволява да съхранявате храната на вашето бебе във фризера, за да бъде постоянно свежа.

Нашето мнение: 

Удобство

Ние обичаме да получаваме най-доброто от нашите пари и този уред за приготвяне на храни гарантира това. Уредът за приготвяне на храна Baby Bullet от Magic Bullet предлага 20 броя удобни прибори в един комплект, без да струва твърде много. Определено ще харесате чашките за съхранение на дата, които ви позволяват да съхранявате храната си в хладилника, като същевременно следите свежестта ѝ. Тавата без връх ви помага да организирате шестте чаши за лесен достъп.

В случай, че искате да направите излишна храна, партидната тава ви позволява да съхранявате храната във фризера, за да гарантирате, че няма да се притеснявате, че ще се обърка. Тавата е гъвкава, за да ви даде лесно време да изскочите храната, когато имате нужда. Той е с малки размери и също така лек, за да гарантира лесно съхранение и транспортиране. Той е изработен от пластмаса без BPA, така че няма да се притеснявате за безопасността на здравето на вашето семейство.

Изпълнение

Системата Magic Bullet Baby Bullet ви помага да приготвяте здравословни и натурални храни за вашето малко на всеки етап от развитието му. Това отнема само 5 минути, което ви спестява много време, което можете да прекарате с малкото си. Той приготвя около 8 чаши бебешка храна, което трябва да е достатъчно, за да ви издържи цяла седмица. Ще ви хареса, че предлага функции за смесване, смилане, нарязване и смилане.

Допълнителни функции

Пакетът Baby Bullet има масив от полезни елементи от готварска книга, шпатула, до ръководството за употреба, между другото. Частите му са безопасни за миене на съдове, така че можете да сте сигурни в лесното време за почистване. Той идва с 1-годишна гаранция, която ви позволява да използвате машината, без да се притеснявате дали нещо няма да се обърка.

Оценка

Ако на всеки етап търсите прост и лесен за употреба уред за приготвяне на храна за вашето дете, това би бил отличен избор. Той може да смесва, смила, нарязва или смила и ви позволява да правите разнообразни храни за вашето малко. Следователно е бързо, ако сте зает човек.

Предимства

 • Лесно се почиства
 • Без бисфенол-
 • Не заема много контра пространство
 • Предлага се с 20 удобни бройки
 • бърз

Недостатъци

 • Не е страхотно при смесване на твърди храни

10.Cuisinart DLC-2ABC Mini Prep Plus хранителен процесор

Защо ни харесва: Хранителният процесор Cuisinart е универсален и ще ви позволи да приготвите редица храни от нарязване на билки до смилане на подправки до смесване или пюриране на бебешки храни. Харесва ни, че предлага нещо за цялото семейство. Това е мощен хранителен процесор, който работи бързо и е лесен за работа.

Нашето мнение: 

Удобство

Хранителният процесор от Cuisinart се предлага с бутони на контролните панели, което прави работата му лек. Купата и капакът са безопасни за миене на съдове, за да гарантират лесно време за почистване. Можете бързо да избършете тъчпада. Купата му се предлага с дръжка, която ви позволява да го използвате лесно. Конструкцията му е без BPA, така че можете да използвате устройството, без да се притеснявате, че ще навреди на вашето бебе. Ще ви хареса, че отнема минимално място на плота, а също така ви дава лесно време да го съхранявате.

Производителност

Cuisinart Mini Prep Plus е 250-ватов хранителен процесор, така че можете да сте сигурни, че ще получите храната на вашето бебе за нула време. Той разполага със здрав нож с остри и тъпи ръбове, които ви позволяват да нарежете и смилате идеално за приготвяне както на меки, така и на твърди храни. Можете също да го използвате за пюре, смесване и смесване на бебешка храна. Той се предлага с купичка с 24 унции, която ви позволява да приготвяте малки партиди храна.

Допълнителни характеристики

Изработена е от лека, но издръжлива пластмаса, която ще гарантира години експлоатация, без да се притеснявате от подмяната. Предлага се с 18-месечна гаранция, която ви позволява да използвате устройството без притеснение. Ще ви хареса включената книжка с рецепти, която ви помага да приготвите вкусни ястия за вашето малко. В основата му има скрито съхранение на кабели, което гарантира чист вид на кухненския плот.

Оценка

Това прави чудесен избор, ако търсите бърз начин да приготвите храна за вашето малко. Хранителният процесор разполага с мощен и високоскоростен двигател, който върши повечето работни места с лекота. Освен това ще бъде отличен избор, ако търсите единица, която да използвате в кухня с ограничено пространство, благодарение на малките си размери.

Предимства

 • гъвкав
 • Лесен за използване
 • Лесно се почиства
 • Заема минимално пространство за брояч

Недостатъци

 • Моторът му е твърде силен

Ръководство за избор на най-добрия уред за приготвяне на бебешки храни

Какви са различните видове уреди за приготвяне на бебешки храни?

Всичко в едно

Този уред за приготвяне на храни ще ви позволи да приготвяте храната на пара, смесване и изпълнение на други функции в едно устройство. Някои единици се предлагат с повече от една купа за различните цели, докато други превключват лесно, без да се налага да прехвърляте храната. Той ще се достави и с резервоар за вода за пара.

Блендер

Блендерите са лесни за използване, но трябва да приготвите първо храната на бебето си, преди да използвате уреда. Освен това се почиства лесно, тъй като има няколко компонента.

Ръчна мелница за храна

За разлика от уреда за приготвяне и смесителя за бебешка храна всичко в едно, този уред не изисква захранване и се нуждае от вас, за да го използвате сами. Ще трябва да вложите енергията си или да разбиете или прецедите храната на бебето. И двамата отнемат време и енергия, следователно са най-малко предпочитаните от трите.

Фактори, които трябва да вземете предвид, преди да купите уред за приготвяне на бебешка храна

Електрически срещу ръчен

Искате ли уред за приготвяне на храна, който да свърши работата за вас или такъв, който трябва да вложите време и енергия, за да свършите работата? Е, всичко зависи от теб. Електрическите уреди за приготвяне на храни за бебета се нуждаят от източник на енергия за работа. Те са бързи и ще ви спестят много време и енергия. От друга страна, ръчните устройства се нуждаят от вас, за да го управлявате и няма да се нуждаете от енергия. Те са полезни, ако пътувате често и се нуждаете от уред за приготвяне на храна, който да поеме в движение.

Предназначение

Уредите за приготвяне на бебешки храни се предлагат в различни размери, а също така предлагат различни функции. Някои от тях са многоцелеви и ще ви предложат функциите на блендер, пара и готварска печка. Други са с единична функция и изпълняват само една роля. Направете своя избор в зависимост от това, което очаквате от устройството. Въпреки че многофункционалните устройства могат да изглеждат очевидният избор, помислете дали се нуждаете от допълнителни функции, преди да поемете допълнителните разходи.

Възраст на детето

На колко години е вашето дете? 

В зависимост от етапа на развитие на вашето дете може да се нуждаете от различни видове уреди за приготвяне на храни. Вашето бебе ще се нуждае от течна храна, докато не е готово да премине към твърди храни. Това ще определи дали имате нужда от пасатор, паровар или готварска печка.

Ето ръководство, което ще ви помогне да нахраните бебето си според възрастта му.

Пространство

Колко място имате на плота си?

Не можете да пренебрегнете размера на единицата, която искате да закупите, тъй като именно това ще определи дали ще се побере на кухненския плот и къде ще го съхранявате. Отидете за компактен дизайн в случай, че имате ограничено пространство в кухнята си.

Капацитет

Помислете дали искате да приготвите храната на вашето бебе на големи или малки партиди. Големият капацитет ви позволява да приготвите излишна храна, която можете да съхранявате в хладилника за бъдеща употреба. Би било чудесен избор, ако сте зает човек и бихте искали да спестите време. Едно звено с малък капацитет ще ви е необходимо, за да приготвите храна на няколко партиди, като по този начин отнеме време, но би било отличен избор, ако предпочитате да правите храната на малкото си само когато е необходимо.

Цена

С бебе в живота си, едно нещо, което бихте искали да помислите, преди да купите нещо, е дали продуктът е в рамките на вашия бюджет. Уредите за приготвяне на бебешки храни могат да бъдат скъпи и най-вече тези, които предлагат множество функции. Не е нужно обаче да избирате скъпите опции; винаги можете да получите отличен изпълнител на достъпна цена. Винаги обмислете как искате да използвате машината и колко сте готови да похарчите.

Заключителни думи

Ако знаете точно какво яде вашето бебе и сте сигурни, че е безопасно и свежо, би направил всеки родител удобен и щастлив. Домашната храна също е здравословна и това е добър начин да запознаете бебето си с разнообразни храни, а добрият уред за приготвяне на детска храна ви позволява да приготвите яденето в комфорта на вашия дом.

Вярваме, че нашият преглед на най-добрите уреди за приготвяне на бебешки храни през 2020 г. ще ви помогне да решите кой да изберете въз основа на вашите нужди.

Избрано