Съвети за гардероба на бебето

Всяка майка се е чудила какво е най-подходящото облекла за нейното новородено. Особено за жените, който за първи път се сблъскват с майчинството, това е един труден и сложен въпрос. Те непрекъснато се притесняват да не би на бебето да му е студено или прекалено топло.

Качествени бодита и дрешки за новородени на уникани цени

По принцип правилото е просто: новороденото трябва да е облечено с една дреха повече от нас. Звучи елементарно за по-хладните месеци, но през лятото има голяма опасност да прекалим с обгрижването.Бебешко боди

Всъщност, много често в собственото си старание да осигурим максимален комфорт на нашите малки съкровища, ние им правим много лоша услуга. Най-честата грешка е да ги облечем прекалено, с което да предизвикаме неприятен обрив по гушката, тялото и лицето на детето. Ето защо, лятото трябва да сме особено внимателни.

На детския пазар има страхотни бебешки бодита, които са един добър вариант за летните бебета. Препоръчваме ви да не се възползвате от малките, сладки рокли, които често ни изкушават очите, защото в повечето случаи те създават неудобства на бебета. Най-семплата визия е най-добра за новородените.Красиви дрехи за бебета

Детският моден пазар е препълнен с невероятно красиви и ефектни дрехи, но това не означа, че те са най-подходящият избор. Много майки с удоволствие попълват гардероба на малките си ангелчета с напълно излишни, както се оказва в последствие, дрешки и аксесоари.

Например, много специалисти смятат за абсолютен каприз да се натоварват детските крачета с бебешки обувки. Те препоръчват меки буйки или само чорапи, докато детето не започне да прави опити да проходи. Разбира се, лятото можем да си позволим да оставим детското краче босо, но за зимата определено трябва да се погрижим да им е топло.

Бебешкото боди е задължителна част от детския гардероб, то предпазва деликатния детски гръб да не настине. Ританките, топлите жилетки и пуловерчета също. За зимата най-доброто за новородените са бебешките  космонавти. Разбира се, материята от която са направени е изключително важна. Наблегнете на памука и не забравяйте, че в ранна възраст децата са много податливи на алергии. Най-важното правило за детския гардероб е дрехите, които купувате да са подходящи за сезона, от естествени тъкани и преди всичко удобни.

Избрано