Най-добрият борд за количка за второ дете

Имате повече от едно дете и те са с малка разлика?

Значи е време да потърсите борд за количка. Ако не сте запознати – тези устройства се прикрепят към количката, която вече имате, за да можете придвижите двете си деца по-лесно, бързо и удобно до крайната си цел.

Ако имате две (или повече) деца, но не искате да закупите двойна количка, за да ги настаните и двамата, време е да помислите за борд за количка.

ИЗБЕРИ БОРД ЗА ВТОРО ДЕТЕ ТУК

Известни още като бъги борд, втора седалка, степенка или платформа за второ дете, бордовете за колички изглеждат малко като скейтборд или скутер, с плоска дървена или пластмасова повърхност на колела. Бордът се прикрепя право към съществуващата ви количка, за да създаде опростен, удобен и безопасен инструмент за придвижване с малките ви деца. Много от тях работят и с двойни колички, така че ако вече имате такава, можете да превозите три деца с една количка!

Когато избирате вашия борд за количка, имайте предвид, че някои марки предлагат универсални конектори, които позволяват да бъдат прикрепени към всяка количка, докато други са направени само за работа с определен тип или марка количка. Също така имайте предвид, че всеки борд ще има свои спецификации, когато става въпрос за възраст или тегло – важно да се отбележи за да сте сигурни в безопасността и функционалността, която търсите.

Най-добър универсален борд за количка

Универсална Степенка за второ дете със седалка LASCAL Maxi

Универсална Степенка за второ дете със седалка LASCAL MaxiСъвместим с повече от 99 процента от количките, BuggyBoard Maxi е здрава, триколесна пластмасова платформа за колички с три колела, която побира деца на възраст от две до пет години и до 20 килограма. Универсалният му адаптер позволява бързото, лесно и сигурно закрепване и премахване също толкова просто за използване с допълнителни колички (с допълнителни конектори).

ВИЖ ТУК

Можете също да закупите седалка Maxi Board Saddle , така че детето ви да може да седи с лице към възрастния, ако предпочита. И когато не се използва, както седлото, така и самата дъска могат да се прибират чрез каишка, която ще я държи прибрана и сигурна. (BuggyBoard Mini предлага една и съща рационална функционалност – също до 66 паунда! – за повечето леки или чадър колички.)

Най-добрият борд за второ дете 2-в-1

Детска тортинетка и борд за колички Freerider

Mountain Buggy е известен със здрави, хипер-функционални колички, предназначени за семейства, които се движат много. Така че не е изненада, че тяхната версия на борда за колички е солидна, удобна и супер лесна за закрепване и използване. Какво е различното тук?

Дъската за колички Mountain Buggy Freerider също работи като свободно стоящ скутер, в комплект със задни спирачки и светли колела, за вашето малко дете – предлага двойно по-голяма функционалност само с буквално завъртане на колелото. Плюс това, тя ще побере деца до 50 kg, което означава, че този скутер, обърнат на борда, е в него за дълги разстояния.

Универсална Степенка за второ дете BEBUMI MAXI

 Универсална Степенка за второ дете BEBUMI MAXI Универсална Степенка за второ дете BEBUMI MAXI, която е подходяща за всички модели колички и се препоръчва за деца над 2 годишна вързаст и максимално тегло до 30 кг. Bebumi maxi е здрава, удобна и безопасна степенка с отивоплъзгаща се повърхност с ръб от двете страни, осигуряваща комфортно и меко возене чрез системата MAX-COMFORT, чиято цел е да омекотява при преминаване през неравни терени.
ВИЖ ТУК

Платформата за второ дете се закача лесно и бързо към рамката на количката и също толкова лесно и бързо се откача.

Платформа за колички UppaBaby

UPPAbaby Vista PiggyBack Ride-Along Board

Елегантно проектирана от дърво и пластмаса, Uppababy Vista Piggyback Board – предназначен за използване специално с количката Uppababy Vista от 2015 г. или по-нова – е лесна за борда количка, която се прикрепя бързо. Предназначена за тора до 25кг, тя също се повдига, когато не се използва, и се сгъва с количката, за да направи живота ви в движение възможно най-рационален и прост. (Ако сте собственик на Cruz, друга популярна количка UppaBaby, за този модел има и борд за обратен кош)

Baby Jogger Детски джогър планер

Ако сте почитател на Baby Jogger , това е дъската за колички за вас! За да побере деца до 45 фунта, Baby Jogger Glider е съвместим с City Mini 2 , City Mini GT2 , City Select и City Select Lux . Изработен от пластмаса с лесен за свързване, който се закрепва към задната ос на количката, той е лек и се изплъзва от пътя, когато не се използва.

Bumbleride мини борд за колички

Изработен от екологично дърво с пластмасови джанти и съвместим с количките Bumbleride Indie и Indie Twin , този ездач в стил скейтборд се пристяга лесно към задната ос на количката и предлага широка, здрава и устойчива на подхлъзване платформа за вашия дете, поддържащо деца до 20кг. Когато не се използва, е лесно да го извадите и приберете, но не можете да сгънете количката си с прикрепена.

Дъската за колички BabyZen Yoyo

BABYZEN YOYO Board

В BabyZen YOYO е известен като един от най-леките, най-разнообразни пълнофункционален колички около, така че трябва да е изненада, че закрепването на BabyZen Yoyo съвет е също толкова стилен, лесен и преносим. Той държи децата до 44 паунда, предлага прикачен файл с едно щракване и две различни опции за пътуване – стояща дъска или седалка в стил, така че вашето дете да бъде удобно, независимо кой режим предпочита. (Защото, както знаете, това ще се променя от минута на минута!)

Дъската за колички на Joovy за сядане и стояне

Joovy Caboose Stand On Tandem количка

Ако идеята за дъска за колички ви прави малко неспокойни, тогава количката за седене и прибиране Joovy Caboose е чудесен вариант. Това е компактна, но пълнофункционална количка, която предлага окачване на всички колела, дълъг наклон, достатъчно място за съхранение и вградена дъска за буги, така че вашето дете да може да се тегли без нужда от прикачени файлове. Седалката и борда на количката всяка опора до 45 фунта, а количката е съвместима с много седалки за кола ! Добавете опцията на задната седалка, за да превърнете дъската в подходяща седалка и за вашия малчуган.

Избрано