Артистични дървени играчки от Djeco

513

Фирмата Djeco е един от големите и известни френски производители на артистични дървени играчки и игри. Натрупаният опит с годините дава възможност на компанията да реализират по най-добър начин стимулацията на въображението и поддикването към креативна игра децата от различни възрасти.

За проектирането и производството на дървени играчки Джеко кани известни художници и дизайнери и резултатите определено са  прекрасни. Илюстрациите са очарователни, но оставят и достатъчно пространство за детското въображение. Играчките на Djeco никога не могат да омръзнат – децата растат с обичта си към тях. Всички детски игачки са произвдени по най-високите стандарти за качество на Евроейския Съюз, като в производството се използват само екологично чисти материали. Ето защо продуктите на Джеко са едни от най-търсени и продавани в Европа и по света. Всяка играчка е проектирана за да развие сетивата и творческото мислене на децата.

Ако сте решили да направите подарък на вашето дете, избора на дървена играчка от Джеко е чудесна идея. Играчките може да закупите онлайн от детски магазин Киди, като доставката е за 2 работни дни. Разбира се в магазина се продават и страхотни детски дрехи за момчета и момичета на възраст от 2 до 6 години. За най-малките човечета също ще намерите страхотни бебешки дрешки и в съчетание с детските играчки малките главички ще се забавляват много.